X

Découvrez GODIVA

Inscrivez-vous pour obtenir des offres exclusives, des nouvelles et plus encore.
De plus, recevez une REMISE de 15% sur votre première commande.
Désabonnez-vous en tout temps. Pour de plus amples renseignements, veuillez consulter notre Politique de confidentialité

Merci de vous être inscrit(e) au bulletin d'information GODIVA.

Utilisez le code
WELCOME
lors de votre passage à la caisse pour recevoir une REMISE DE 15 % sur votre première commande!

Vous êtes déjà inscrit pour recevoir bulletin d'information GODIVA.
Découvrez nos truffes les plus vendues.

SHOP TRUFFLES

Chocolate-Dipped Holiday Pears

Wrap these pears in cellophane and tie with a bow for an impressive hostess gift. They also make a stunning centerpiece for your holiday table.

 

Yield: 8 Servings
Difficulty: Easy

 

Ingredients

1 bar (3.5 oz/100 g) Godiva 72% Dark Chocolate Bar, chopped
6 Godiva Dark Chocolate Truffles
4 Godiva Biscuits, Milk Chocolate, coarsely chopped
1/3 cup finely chopped toasted pistachios
8 small Forelle pears, washed and dried well

Directions

1. Line baking sheet with waxed paper; set aside. In heatproof bowl set over saucepan of hot (not boiling) water, melt chopped chocolate with truffles, stirring occasionally, until smooth; keep warm.

2. In small bowl, combine chopped cookies with pistachios; set aside.

3. Holding pear by stem, dip bottom two-thirds of pear into melted chocolate, leaving top third uncoated. Allow excess chocolate to drip back in bowl.

4. Sprinkle bottom third of chocolate-coated area with pistachio mixture until evenly coated; place on prepared baking sheet. Refrigerate for about 1 hour or until chocolate is hardened.

Tip: If desired, insert skewer into top of pear for dipping.